Over WSP Achterhoek

WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) is het aanspreekpunt en de strategische partner op het gebied van personeel en arbeid voor werkgevers in de Achterhoek. WSPA werkt vanuit twee locaties in de Achterhoek: het Werkplein in Doetinchem en bij Fijnder in Groenlo.
Lees verder

Kennis van verschillende sectoren

WSPA begrijpt wat u bezighoudt en ondersteunt u met passende dienstverlening. We analyseren de arbeidsmarkt en volgen de ontwikkelingen in de verschillende sectoren om uw vragen gericht te beantwoorden en personeelsoplossingen te vinden.

Er is een match voor iedereen

We zijn de publieke dienstverlener die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengt. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt op basis van een uitkeringsachtergrond. WSPA gaat voor de juiste match zodat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt.

Gelijke kansen

We leren u graag kennen en adviseren u kosteloos over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met u houden we de Achterhoek een bruisende plek voor iedereen en zorgen we voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Eén contactpersoon

WSPA is een samenwerkingsverband tussen UWV, Laborijn, Fijnder, gemeente Bronckhorst en gemeente Oude IJsselstreek/STOER. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u bij één loket terecht kunt met uw vragen. U krijgt een vaste contactpersoon (accountmanager) die u ondersteunt en adviseert bij al uw personeelsvragen.