Werving, Selectie en Nazorg

Veel werkzoekenden kunnen niet wachten om aan het werk te gaan. Ze hebben alleen nog geen werkplek kunnen vinden die bij hun past. Samen met u kunnen we de juiste match maken en meer Achterhoekers aan het werk helpen.
Lees verder

Groot en divers bestand aan werkzoekenden

WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) staat voor u klaar als u nieuw personeel zoekt. We beschikken over een groot en divers bestand van werkzoekenden die graag aan de slag willen, maar zelf geen werk kunnen vinden. Denk aan jongeren, 50-plussers, statushouders of mensen met een arbeidsbeperking.

Ze willen net als iedereen aan het werk. Zo kunnen ze bijdragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving en het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. We helpen werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen.

Werkwijze

Een WSPA accountmanager gaat met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw personeelsvraag. We bieden namelijk altijd een maatwerkoplossing aan. Als u een vacature heeft opgesteld, maken we concrete afspraken over de werving en selectie van kandidaten. Na de selectie stopt ons contact niet. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijven u ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden.