Evenementen

Op deze pagina staan onze evenementen en activiteiten. Ook staan hier regionale evenementen vermeld die wij samen met onze partners organiseren.  Voor de datum staat vermeld voor wie het evenement is: werkgevers, werkzoekenden óf werkgevers & werkzoekenden.
Lees verder

Ontmoet de sector Zorg en Welzijn in de Achterhoek

Doetinchem – Met ruim 26.000 banen blijft de sector Zorg en Welzijn nog steeds één van de grootste sectoren in de Achterhoek. De vraag naar nieuwe medewerkers blijft in deze sector groeien. Dit komt door de grote vraag naar zorg van inwoners, maar ook de vergrijzing in het huidige personeelsbestand. Er is tegelijkertijd een grote groep mensen die wil werken in de zorg en welzijn. Maar hoe krijgen zij een goed beeld van de verschillende werkgevers en functies?

Op dinsdagavond 5 maart organiseren Leerwerkloket Achterhoek, WerkgeversServicepunt Achterhoek, WGV zorg en welzijn, Graafschap College en de Arbeidsmarktregio Achterhoek samen voor de vierde keer ‘Ontmoet de sector Zorg en Welzijn’. “Er is een grote interesse om aan de slag te gaan in deze sector. Toch zien en horen wij dat er bij Achterhoekers een grote behoefte is aan meer informatie. Bijvoorbeeld over opleidingen en wat voor taken en werkzaamheden er bij de verschillende functies horen. Dat blijkt ook uit het bezoekersaantal van vorig jaar. Ruim 300 bezoekers uit de Achterhoek (en daar buiten) pakten de kans om al die verschillende werkgevers en opleiders te ontmoeten”, vertelt de organisatie van dit evenement.

Op deze avond is iedereen tussen 18:30 uur en 20:30 uur welkom bij het Graafschap College (locatie J.F. Kennedylaan) in Doetinchem. Er zijn 50 stands van werkgevers, opleiders en loopbaanadviseurs. Bezoekers kunnen kennis maken met een divers aanbod van werkgevers, actief in alle gemeenten van de Achterhoek. Van gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg tot aan het werken in een ziekenhuis, maar ook kinderopvang of geestelijke gezondheidszorg. Ontmoet de sector Zorg en Welzijn is gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk. Vooraf aanmelden is dus niet nodig.

uitnodiging Ontmoet de Sector Zorg en Welzijn_dinsdagavond 5 maart 2024