Evenementen

Op deze pagina staan onze evenementen en activiteiten. Ook staan hier regionale evenementen vermeld die wij samen met onze partners organiseren.  Voor de datum staat vermeld voor wie het evenement is: werkgevers, werkzoekenden óf werkgevers & werkzoekenden.
Lees verder

Ontmoet de Sector Zorg en Welzijn in de Achterhoek – 4 oktober vanaf 18:30 uur tot 20:30 uur. Locatie: Graafschap College, JF Kennedylaan 49 Doetinchem

Doetinchem – In de Achterhoek is de sector Zorg en Welzijn dit jaar de grootste sector met 25.500 banen. De sector verwacht opnieuw een groei voor 2023 en dit betekent dat er een grote vraag is naar nieuwe werknemers. Steeds meer Achterhoekers denken er over na om te gaan werken in deze grote sector, maar zijn ook op zoek naar informatie. Welke functies zijn er allemaal? Wat heb ik nodig of moet ik kunnen om in aanmerking te komen voor een baan?

Daarom vindt op dinsdag 4 oktober van 18:30 uur tot 20:30 uur de tweede editie van ‘Ontmoet de sector Zorg en Welzijn in de Achterhoek’ plaats. Dit keer bij het Graafschap College (locatie J.F. Kennedylaan) in Doetinchem. In april dit jaar vonden al 110 ontmoetingen plaats tijdens de eerste editie bij het CIVON in Ulft. Ook bij deze editie in Doetinchem is er een ontmoetingsplein waar verschillende werkgevers, opleiders en loopbaanadviseurs in gesprek gaan met bezoekers. Er zijn in totaal 35 stands te bezoeken.

Met deze activiteit kunnen werkzoekenden een beter beeld krijgen van de kansen en de mogelijkheden binnen de sector. De aanwezige werkgevers krijgen juist de kans om te laten zien wat voor vacatures zij hebben en om toekomstige medewerkers te ontmoeten. Meer weten over opleidingen richting de sector Zorg en Welzijn? Maak dan kennis met (regionale) opleiders. Deelnemers kunnen een speciaal kijkje nemen op de Zorg-afdeling van het Graafschap College waar de opleidingen worden gegeven in de speciaal ontwikkelde klaslokalen. Naast werkgevers en opleiders zijn er ook loopbaanadviseurs aanwezig om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het financieren van een opleiding. Er is deze avond een open inloop. Aanmelden is dus niet nodig