Dienstverlening

WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) is uw aanspreekpunt en strategische partner voor vragen op het gebied van personeel en arbeid.
Lees verder

Steun en advies

We adviseren en ondersteunen u bij het werven en selecteren van personeel, (Om)Scholing, Werken in de grensregio, Subsidiemogelijkheden, Inclusieve Arbeidsorganisatie en Social Return on Investment. Lees hier onze brochure: WerkgeversServicepunt Achterhoek_2022

Kennis van verschillende sectoren

WSPA begrijpt wat u bezighoudt en ondersteunt u met passende dienstverlening. We analyseren de arbeidsmarkt en volgen de ontwikkelingen in de verschillende sectoren om uw vragen gericht te beantwoorden en personeelsoplossingen te vinden.

Er is een match voor iedereen

We zijn de publieke dienstverlener die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengt. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt op basis van een uitkeringsachtergrond. WSPA gaat voor de juiste match zodat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt.

Gelijke kansen

We leren u graag kennen en adviseren u kosteloos over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met u houden we de Achterhoek een bruisende plek voor iedereen en zorgen we voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt.