Social Return on Investment

Wilt u iets teruggeven aan de samenleving door werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? WSPA helpt u bij het vinden van de geschikte oplossing!
Lees verder

Sociaal voor allemaal

Werk is belangrijk voor mensen. Het biedt een sociale omgeving, zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Het geeft het gevoel er toe te doen, erbij te horen, onderdeel van de maatschappij te zijn. Samen maken we de wereld een stukje socialer door een werkplek te geven aan mensen die zelf niet zo makkelijk aan een baan komen. Zo geven we iedereen een eerlijke kans op werk.

Wat is Social Return on Investment?

Social Return On Investment (SROI) betekent heel simpel: iets teruggeven aan de samenleving en het bereiken van een maatschappelijke meerwaarde. 

Voor de Achterhoek betekent dit zorgen voor werk en ontwikkelmogelijkheden voor burgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus niet alleen zorgen voor financieel, maar ook voor maatschappelijk rendement.

Het WerkgeversServicepunt Achterhoek helpt u graag verder met uw SROI-realisatie. Vaak is meer mogelijk dan op het eerste oog lijkt. Wij hebben de kennis en creativiteit om u te ondersteunen bij het invullen van uw opdracht.

Stappenplan

Om aan de slag te gaan met uw SROI-realisatie hebben wij een praktisch stappenplan.

Download hier de PDF-versie: SROI Stappenplan WSPA

Bouwblokkenmodel Oost-Nederland

In de Achterhoek werken wij met het speciale SROI Bouwblokkenmodel Oost-Nederland. Gaat u aan de slag met uw SROI-realisatie?

Bekijk hier het Bouwblokkenmodel Oost-Nederland: Bouwblokkenmodel Oost Nederland 2023 v.1.2

Aan de slag met SROI!

Onze SROI-adviseur staat voor u klaar! Vragen? Stuur een e-mail naar info@wspachterhoek.nl onder vermelding van ‘SROI’ of bel 088 365 04 00